Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Fő profilunk STEM pályaorientáció, mérnöki-műszaki lehetőségek bővítése a gyerekek számára. Főleg általános iskolás gyereknek tartunk robotika szakköröket és táborokat, nagyszabású rendezvényeken Ifjú Mérnökök Játszótere programokat rendezünk és robotversenyeket szervezünk LEGO EV3 robotokhoz. Kifejezetten fejlesztésre a saját tematika alapján vezetett szakkörök és idén nyártól a táborok szolgálnak. 
2019. 11. 11. 10:58:17 ShopRenter
RoboLabor távFoglalkozás

A RoboLabor jelenleg online foglalkozásokat tart június 18-ig. Ha csatlakozni szeretnétek, akkor ezzel kapcsolatban vegyétek fel személyesen a kapcsolatot velünk.

Kezdőknek és haladóknak szóló távNapközis táboraink június 22-ével indulnak, heti 5 napon keresztül tartó távNapközis táboraink lesznek.

Ha van otthon EV3 robotot, vagy fontolgatjátok a megvásárlását, és nem akarsz mindjár egy hetet robotozással tölteni a távNapköziben, akkor a június folyamán induló heti rendszerességű e-mail kurzust ajánljuk.   

Szeptembertől újra lesznek tantermi foglalkozások és a RoboLabor országos Robotszumó Bajnokság második évadát is elindítjuk.